βιβλίο

Το δημόσιο πανεπιστήμιο στο στόχαστρο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας


'Eτος 'Eκδοσης: 2006
Αριθμός σελίδων: 52

Κατηγορίες

Ετικέτες

Σειρά

Συγγραφέας

Θεματικές


Το βιβλίο περιλαμβάνει τα κείμενα των τριών συγγραφέων σε εκδήλωση που παραχώρησαν στην Αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, στις 19 Ιουνίου 2006.

Η Ιφιγένεια Καμτσίδου είναι επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (ΝΟΠΕ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μέλος της Επιτροπής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, και του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Μελετών Συνταγματικού Δικαίου “Αριστόβουλος Μάνεσης”.

Ο Σταύρος Μουδόπουλος είναι επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (ΝΟΠΕ) του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΟΣΔΕΠ και πρόεδρος του Συλλόγου Διδακτικού Προσωπικού της Σχολής ΝΟΠΕ.

Ο Γιώργος Σταθάκης είναι αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εφημερίδας Η Αυγή και μέλος του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς.