άρθρο

Ενδέκατη ετήσια διάλεξη στη μνήμη του Νίκου Πουλαντζά (2017)

 

ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΑΛΕΞΗ

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΟΥΛΑΝΤΖΑ

 

Αντιμαχόμενος φεμινισμός: Θεωρίες και πρακτικές του καιρού μας

ομιλήτρια

Άντζελα Ντέιβις

 

 

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ώρα 7.00 μμ

Θέατρο Αλίκη (Αμερικής 4, Αθήνα)

 

(Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση)

Με την υποστήριξη του Δικτύου transform!europe

 

Σας ενημερώνουμε, ότι για λόγους ασφαλείας (η αίθουσας έχει χωρητικότητα 500 θέσεων, δηλαδή, πολύ μικρότερη από όσους/ες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη διάλεξη), είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να εκδώσουμε ΔΩΡΕΑΝ κάρτες εισόδου.

Κάθε άτομο θα μπορεί να προμηθευτεί έως δυο κάρτες:

Από την Τρίτη, 5/12 έως την Παρασκευή, 8/12

11.00 π.μ–5.00 μ.μ στο Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς (Κεραμεικού 46, Μεταξουργείο)

 

Οι πόρτες, τη Δευτέρα 11/12, θα ανοίξουν στις 5.00 μ.μ και η προσέλευση θα ολοκληρωθεί, αυστηρά, στις 6.30 μ.μ.

Οι θέσεις στις κάρτες εισόδου δεν είναι αριθμημένες και δεν αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες θέσεις. Στην εκδήλωση θα υπάρχει διερμηνεία στην ελληνική νοηματική, οπότε τα άτομα που θα ήθελαν να την παρακολουθήσουν, θα πρέπει να δηλώνουν κατά την παραλαβή της κάρτας, ώστε να κρατηθούν ειδικές θέσεις κοντά στην διερμηνέα.

Υπάρχει δυνατότητα εισόδου για ΑμεΑ. Αν υπάρχει συνοδός, θα πρέπει να προμηθευτεί κάρτα εισόδου και να το δηλώσει ότι πρόκειται για συνοδό.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103217745, στο mail info@poulantzas.gr ή με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο fb.

 

Θα υπάρχει την ώρα της εκδήλωσης ζωντανή μετάδοση μέσω της ιστοσελίδας μας (livestreaming), ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλες και όλους να την παρακολουθήσουν.  Στη ζωντανή αναμετάδοση θα υπάρχει, επίσης, νοηματική διερμηνεία. Παράλληλα, η εκδήλωση θα μεταδίδεται απευθείας και από το ραδιοφωνικό σταθμό στο «Κόκκινο 105,5».

 

Παρακολουθήστε από εδώ ζωντανά την διάλεξη: